Kart over Byfestens scener og toaletter

Her kan du se hvor våre scener er, og ikke minst hvor du kan gå på toalettet under Byfesten.

undefined

I midten av juni samles rundt 150 000 mennesker i Lillestrøm på Norges største gratis musikkarrangement, Byfesten. Dette er til stor glede for besøkende, arrangører og artister.

Alternative løsninger
Men med mye god underholdning er det ikke alltid like greit å finne tid til å gjøre sitt fornødne. 

- Det er ikke mangel på toaletter, men folk glemmer rett og slett å bruke dem. I en situasjon der man er nøden, har nok dessverre litt for mange funnet alternative løsninger, sier Robert Skrolsvik.

Han understreker at kapasiteten har vært tilstrekkelig, til tross for kritikk om at publikummere har unnlatt å benytte seg av Byfestens toalettfasiliteter. Problemet ble tatt opp både av gårdeiere og av politiet, og dette har derfor fått stort fokus også i år.

Øker kapasitet
Skrolsvik forteller at kapasiteten nå økes noe, og minner samtidig om at det kan bli dyrt å tisse på gata eller i private gårdsrom.

- Vi oppfordrer publikum til å benytte seg av toalettfasilitetene som er i byen, både hos de ulike serveringsstedene, men også de som blir satt ut ekstra under Byfesten. Har du behov for å gjøre nytte av toalettene, knip igjen til du kommer helt fram, smiler han.

Må du på do? Fortvil ikke. Her kan du gjøre ditt fornødne!